Monday, July 06, 2009

finally




Dapat gak ! TUF SKYTOP terus ! Kalis air boleh skate kat lecak haha. Aku memang minat Chad Muska since start skating masa 1998 dulu. Masa Muska under e'S footwear, tak dapat beli pro model, masa dia blah masuk Circa pun tak dapat gak beli, ha sekarang dia join Supra, baru dapat pakai pro model Muska. Terima kasih 'lil girl =) kamu memang terbaik. Pasni jangan terkejut kalau gua start skating handrail like good 'ol days hahaha berangan~

9 comments:

dmemoirs said...

aku penah tgk kasut ni kt umah aku..hmm adik aku pny

Rasaksa Mini said...

suke la tu. hehe.

Anonymous said...

hahaha.. yeah. skate like a star.

cing.. cing..

erin

encik aidil banting said...

tgk la harga...RM499 tu!

Anonymous said...

sekali seumur hidup pakai kasut impian haha~


-spacewrestler-

ahmad zulhilmi said...

haha..tercapai impian..next,ape lg?hehe

makcik kiah saurus yang cool. said...

mak jeles nyah tengok kasut kau!lama sungguh tak borak-borak dan tukar lagu dengan kau.


p/s; ape kata kasut tu dibawa ke jinjang pelamin.

Anonymous said...

woi kiah hahaha lama kau hilang dengan blog2 kau hilang. Agen Mossad Israel tangkap bawa balik Tel Aviv ke? hahaha sila lah bagi link baru ye

zulhilmi : lepas ni nak buat magazine lak. get ready!

erin : cing cing bunyi pisau ke bunyi syiling hahaha, jom kembali sindrom

+spacewrestler+

makcik kiah yang cool said...

blogspot hantar surat tuh hari suruh aku resign. that's why blog dah takde.

:)